• Shopping cart is empty.

Få en pris nu - ring 22 93 81 82

Tips og tricks

Se hvordan en topkapning foregår

Tuesday, January 12, 2016

Se en video af hvordan en top kapning foregår.   Read More . . .

Stormskade - hvad kan du gøre?

Sunday, November 29, 2015

Vurder om du selv kan klare oprydningen! Der er sikkert meget der er lige til at gå til, men væltede træer kan være farlige at gå igang med selv.    Read More . . .

Mit træ er knækket i snevejret, hvad gør jeg?

Sunday, November 22, 2015

   Read More . . .

Kan man få håndværkerfradrag for træfældning?

Monday, June 01, 2015

Håndværkerfradraget er tilbage - også i 2015 – egentlig træfældning kan ikke fradrages, men det kan beskæring og haveservice    Read More . . .

Havestafetten - Mikkels træfældning på DR1

Wednesday, October 22, 2014

Kristian von Hornsleth og Bo spellerberg havde brug for professionel hjælp til at styre motorsaven i DR1 Havestafetten    Read More . . .

Rodfræsning

Monday, September 30, 2013

Rodfræsning er - som navnet siger - en fræsning af roden for at få den til at gå i stykker. Resterne af roden fjernes og hullet fyldes op med sand, grus eller jord.     Read More . . .

Afgift på brænde

Thursday, August 29, 2013
OBS- April 2014!   Read More . . .

Kan du bruge dine egne træer som flis til jorddække i haven

Saturday, May 11, 2013

Du kan fint bruge dine egne træer og buske til bunddække, men det kræver en kraftig flishugger og en god portion tålmodighed hvis du selv vil sørge for flishugningen. Ofte kan en hobby flishugger kun klare små grene. Det professionelle udstyr jeg bruger hos Mikkelstræfældning klarer grene på op til 20 cm i diameter, og flisen  kan produceres  meget hurtigt.   Read More . . .

Gør det selv træfældning

Monday, February 25, 2013

Træfældning gør-det-selv kan sjældent anbefales, da det er et farligt arbejde at begive sig ud i samtidig med, at diverse (dyre) sikkerhedsforanstaltninger skal tages. Desuden kan træfældning meget nemt ende galt for amatører, hvis forhug og fældesnit ikke er helt nøjagtigt udført. Overvej altid en ekstra gang om det kan betalesig at risikere både liv, lemmer og omkringliggende bebyggelser for at spare et par tusind kroner på professionel assistance.   Read More . . .

Hvorfor topkapning?

Friday, February 08, 2013

Topkapning er en arbejdsmetode der anvendes, når der ikke er plads til at fælde træet på normal vis. Man klatrer op i trækronerne med specielt klatreudstyr og en særlig lille motorsav. Træet fældes således fra toppen og nedefter. Det er tit nødvendigt at fire dele af kronen ned i mindre stykker for at skåne bygninger eller beplantninger. Topkapning er en metode der kræver specialuddannelse og -udstyr. Jeg har stor erfaring og ekspertise med topkapning.    Read More . . .