Online prisberegner

Pris på træfældning

Pris på træfældning varerier efter træsort, højden og diameteren på træet.  Det er også vigtigt at vide hvor mange store grene der er på træet og om det kan falde i sin fulde højde, eller det skal fældes med topkapning, hvor træets stamme skæres fra toppen, i stykker af ca. 1 meter. Vi kan skære stammen i brændeskiver så den er klar til kløvning.  Har du brug for at vi bortskaffer affaldet kan du også få et overslag på det.  

Nederst på siden kan du se et overslag på hvad det vil koste at få fældet, vil du gerne have en fast pris og et endeligt tilbud, så indtast dit navn, adresse osv. så kontakter jeg dig. 

Regn ud hvad træfældning koster

Udtalelser

Det siger vores kunder om os...

Meget dygtig til træfældning af store træer i en villahave. Arbejder hurtigt og træerne blev lagt præcis hvor de skulle. Beundringsværdigt og jeg kan på det varmeste anbefale Mikkels Træfældning

Jytte Flesborg

Professionelt, godt arbejde! Vi fik beskåret en stor, gammel - og ikke mindst høj - rødeg og en masse buske. Alt klappede og der blev pænt ryddet op bagefter

Jens Borelli-Kjær

Mikkels Træfældning arbejder hurtigt og effektivt. Mikkel er nem at lave aftaler med, han er fleksibel og rar og venlig. Han er lynhurtig og ikke bange for lige at tage lidt ekstra hvis der er tid. Vi vil helt klart bruge ham igen. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra!

Trine Knudsen

Mikkel er kyndig, reel og ærlig omkring træers tilstand og anbefalinger. Træfældningsarbejdet udføres med knivskarp præcision og til aftalte priser eller bedre. Allerbedste anbefalinger gives med her fra.

Jens Bang Liebst