Fældning eller "Træ nedtagning" - Online Prisberegner

Hvad koster det at fælde et træ?

Med Mikkels Træfældnings online prisberegner, får du en idé om hvad det koster at fælde dit træ.

Den pris du får er et overslag, og den endelige pris aftaler vi når vi har set på den konkrete opgave, det kan vi gøre hurtigt og nemt med et video opkald. 

 

OBS – Vi har problemer med at sende formularen – Selve beregnerne virker!

Ring gerne når du har beregnet prisen, eller send en mail på mikkel@mikkelstraefaeldning.dk
Hvad koster træfældning - beregn pris

 (inkl. moms)
Prisen er et overslag for et enkelt træ og kan kun bruges vejledende. 
Ved større opgaver med flere træer bliver prisen per træ billigere.

Få en fastpris nu via FaceTime eller Skype, men udfyld gerne formularen så vender jeg tilbage.


Når du klikker send gemmes dine oplysninger, og jeg kontakter dig, på mail eller telefon som du har ønsket. Så finder vi ud af om prisen er regnet rigtigt ud og vi kan kan tage et FaceTime/Skype opkald så du kan vise mig træet
Din email deles ikke med tredjeparter, men jeg kan finde på at sende dig en opfølgende mail med andre tilbud fra Mikkels træfældning

Fast pris på træfældning online via FaceTime eller Skype

Hvis du vil have fast pris på træfældning, så udfyld formularen og få et overslag og ide om hvad det koster at fælde dit træ. Ring bagefter på FaceTime eller Skype, vis mig haven live online, og jeg kan give dig en fast pris på træfældning. Regn prisen ud med træfældnings beregneren. 

RING NU PÅ FACETIME

TOPKAPNING/ SEKTIONSFÆLDNING

Det kan være svært at få plads til at ligge et træ ned i fuld længde. Der er ofte andre træer, prydbuske eller bygninger i vejen. En løsning på det er at topkappe træet. Inden jeg skal kikke på din opgave, er en godt hvis du har overvejet hvor meget der skal skånes under træet, især hvis der er meget lidt plads under træet. > Læs mere om topkapning .