Mikkels træfældning

Hvad koster træfældning?

Træfældningsopgaver

Hvis du har et træ, der skygger for din terrasse, står for tæt på din bygning eller på nogen anden måde er i vejen for dig, kan vi hjælpe dig med at få træet fældet. Det er en god ide at, få din situation vurderet inden du fælder træet, så resultatet ender med at være tilfredsstillende. Vi kan lave dit træ om til flis eller brændeskiver. Derudover aftaler vi, om du vil beholde træet eller afskaffe det. 

Få et overslag med prisberegneren

Det er en god ide at vælge rodfræsning, hvis du har en træstub, som du gerne vil have fjernet, og du derefter vil have anden beplantning samme sted. Fordelen ved rodfræsning er, at der efter fræsningen efterlades muld og flis, som kan bruges til dine bede i haven.

Få en pris med prisberegneren

Hvis dit træ skygger for meget for din terresse, men du ikke vil fælde hele træet, eller det er blevet for højt,  kan vi hjælpe dig med en beskæring af dit træ.  Topkapning bruges, også hvis der fx er gået svamp eller råd i dit træ, for at blive ved med at holde træet sundt. Derudover udfører vi ofte, en topkapning inden et træ skal fældes.

Beregn din pris med prisberegneren

Træfældning

Tips og tricks til træfældning

Der findes mange forskellige tidspunkter, hvor at du kan have brug for hjælp til træfældning, derfor har vi beskrevet en række tilfælde, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Det kan fx være et væltet træ, hvor du er i tvivl om, hvad den rigtige løsning er. Derfor har vi lavet artikler med tips og tricks for at hjælpe dig. Du kan derudover altid ringe og få hjælp til dit problem. 

Udtalelser

Udtalelser fra kunder...

Meget dygtig til træfældning af store træer i en villahave. Arbejder hurtigt og træerne blev lagt præcis hvor de skulle. Beundringsværdigt og jeg kan på det varmeste anbefale Mikkels Træfældning

Jytte Flesborg

Professionelt, godt arbejde! Vi fik beskåret en stor, gammel - og ikke mindst høj - rødeg og en masse buske. Alt klappede og der blev pænt ryddet op bagefter

Jens Borelli-Kjær

Mikkels Træfældning arbejder hurtigt og effektivt. Mikkel er nem at lave aftaler med, han er fleksibel og rar og venlig. Han er lynhurtig og ikke bange for lige at tage lidt ekstra hvis der er tid. Vi vil helt klart bruge ham igen. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra!

Trine Knudsen

Mikkel er kyndig, reel og ærlig omkring træers tilstand og anbefalinger. Træfældningsarbejdet udføres med knivskarp præcision og til aftalte priser eller bedre. Allerbedste anbefalinger gives med her fra.

Jens Bang Liebst