Mikkels træfældning

Flishugning med professionelt udstyr

Er det en god idé med flishugning?

Vi flishugger grene op til 20 cm i diameter, og den helt store fordel er at grene og kvas fylder meget, men hvis det flishugges komprimeres det op til 20 gange. Derved er det en ekstrem effektiv metode til kunne håndtere træet nemmere efter fældning. Vores professionelle udstyr sikrer en god kvalitet af flis, som kan bruges til bunddække i staudebede, under hække og lignende. 

Hvad sker der med flisen?

Vi planlægger forløbet efter dine behov, så du kan beholde flisen fra træet, hvis det er dit ønske. Vi hjælper gerne med at køre træflisen ind i haven, men det er selvfølgelig billigere for dig, hvis vi tipper det af, og du selv fordeler det i haven. 

Du kan hjælpe biodiversiteten i din have ved at beholde din træflis. Havens næring og insekter og smådyr får bedre levevilkår, hvis du bruger din træflis i haven. Jorden i dine bede forbedres også med tiden, da træflisen formulder og giver en meget fin plantemuld. Hvis du vil have en bedre vækst, når du senere skal plante, skal du tilføre ekstra næring/gødning.

Vi kører gerne dit flis væk, hvis ikke du har behov for det i din have. 

Professionel flishuggger - Vermehren i gul

Udtalelser

Det siger vores glade kunder...

Meget dygtig til træfældning af store træer i en villahave. Arbejder hurtigt og træerne blev lagt præcis hvor de skulle. Beundringsværdigt og jeg kan på det varmeste anbefale Mikkels Træfældning

Jytte Flesborg

Professionelt, godt arbejde! Vi fik beskåret en stor, gammel - og ikke mindst høj - rødeg og en masse buske. Alt klappede og der blev pænt ryddet op bagefter

Jens Borelli-Kjær

Mikkels Træfældning arbejder hurtigt og effektivt. Mikkel er nem at lave aftaler med, han er fleksibel og rar og venlig. Han er lynhurtig og ikke bange for lige at tage lidt ekstra hvis der er tid. Vi vil helt klart bruge ham igen. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra!

Trine Knudsen

Mikkel er kyndig, reel og ærlig omkring træers tilstand og anbefalinger. Træfældningsarbejdet udføres med knivskarp præcision og til aftalte priser eller bedre. Allerbedste anbefalinger gives med her fra.

Jens Bang Liebst